wastvind

Måndag den 30 juli

Idag: Besiktat bilen, gick sådär.. bättre än väntat men ändock ett och annat fel.
          Köpt ännu fler album då korten var alldeles för många.
          Ätit god mat, 2 ggr.
          Hälsat på på Liljevägen och Siktvägen.
Igår:  Hälsade på min vän Sabina. Riktigt trevligt. En go prick det där.. Söta barn också.

Annars: Sitter mest i soffan och klistrar in bilder.. Är inne på mitt 5:e album nu. Nöjd.
                Det händer en hel del annars också men det tar vi senare.

God kväll. //Karin Wästvidn Brandin

Lördag den 28 juli

Första dagen på semestern. Det blev en efterlängtad sovmorgon i morse då jag öppnat 6.30 tre dagar den här veckan. Nu är sommarvikariatet slut och 2 veckors semester väntar i väntan på mitt "riktiga" jobb som börjar 13 augusti. Det känns bra, mkt bra.

Spelade fiol i morse. Riktigt kul, jag är så nöjd och glad över att jag kan spela. Sen blev det en tur till Västerås. inhandlade 4 ramar till "Faster Florence" motiv och 3 fotoalbum till våra fotografier. Även tejp inhandlades. Jag har nu gjort i ordning 2,5 album med fotografier. Är nu inne på år 2006 och jag är mycket nöjd. Jag måste köpa ett till album nu för de kort jag har kvar nu får inte plats i de albumen jag köpte idag. Vi har tydligen beställt lite högre kort än vanligt denna gång, lite mer kvadratiska. Men det gör inget, de andra kommer ändå att gå åt.
image59                                                                      


Det är en del som händer runt omkring, men samtidigt lugnt. Jag hoppas att ni har det bra och att vi kanske ses under min semester. Kom gärna hit en sväng. Nu väntar sängen tillsammans med en ny bok. Vet dock inte vilken riktigt än.

Ps. Min mobiltelefon som inhandlades på försommaren någon gång fungerar otroligt bra och är mycket använd.ds

//Karin Wästvind Brandin

Torsdag den 26 juli

Snart läggdags. Dagens utflykt blev till Westerqvarn tillsammans med T, K & M. Vi spelade mini-golf ( Jag kom trea och lyckades med 1 spik, där de andra fick 7 slag, tur alternativt skicklighet) Det fikades också, en räksmörgås. Jag har bestämt mig för att alltid äta räksmörgås när vi fikar där. Jag har nu varit där 2 ggr i mitt liv. Väldigt vacker natur. Mysigt. Ett riktigt sommarminne. T slog en golfboll på M:s fotknöl. Jag fick en tistelboll fäst i örat. Kul var det.

Livet får ibland snabba förändringar, spännande och lite läskigt emellanåt. Men det löser sig, det gör det alltid. Ser fram emot den närmaste tiden, semster imorgon 14.30. Riktigt skönt. Nu ska jag sova. Öppnar imorgon.

God Natt. //Wästvind Brandin

Måndag den 23 juli

En regnig måndag i Köping. Jag mår bra och är inne på min sista vecka på fritidsklubben. Ett perfekt arbete under sommaren! Jag är helnöjd.

Jag är rätt kass på att uppdatera min blogg, men jag gör mitt bästa emellan alla mina små utflykter. Förra helgen var jag i Dalarna och spelade på min brordotters och min kusins dop. Det var ett fint dop i trädgården. Jag och Stina spelade två bitar. Det gick bra. Alva och Noel blev de små liven döpta till. Jättefina.

                   

Under helgen som nyss passerat har vi varit på fest, varit i Sthlm, spelat Uno, haft trevlig tillsammans med Ronny och Maria, kikat på en lägenhet och vart på bio. Porry Hatter.
Festen var lite annorlunda och blev därför ganska trevlig även då bekanta spel dök upp.. haha. Nya människor och bekanta.  Sthlm´s turen var oplanerad och lyckad. Solen sken och sommaren var på besök i Sverige.

Idag har jag varit på jobbet. Jag trivs. Jag tycker om de glada ungdomarna på klubben och blir bättre på att både jonglera och på att spela pingis.

      

Nu ska jag iväg.. lägger upp lite bilder. //Karin W. B.

Söndag den 8 juli

Den här dagen har varit en bra dag.
Sov tills jag vaknade, alltså utan väckarklocka, sover annars alltid tills jag vaknar. =)

Jordgubbar och mjölk till frulle. Gott. Dagen har annars innehållit besök, telefonsamtal och bara vara tid. Beställt en almanacka också, från http://www.personligalmanacka.se/  Kul med lite annat. Tid har spenderats med T också. Skönt att vara hemma.

Nyss varit på bio, tillsammans med K & M. T, ville vara  hemma.
Oceans 13. Underhållande.
Påminner om de andra..                                                   
Kul sätt att spendera kvällen på i alla fall.Nu är det läggdags. Upp 5:45 imorgon. Jobb igen. Men det är bättre än 3.20 i alla fall, som i torsdags. Imorgon ska jag försöka ta mig till biblioteket för att låna några böcker skrivna på engelska. Tänkte läsa lite litteratur som jag sjäkv valt. Så underbart att vara klar med skolan och avsluta med VG i sista kursen. Fint.

God Natt. //Wästvin

Lördag den 7 juli

Och sommaren springer iväg och dagarna passerar med stormvind framför mina ögon. Jag försöker att njuta av sommaren och ta vara på tiden... Leva i nuet.

Veckan som varit har varit fantastiskt rolig! Jag har spelat fiol, lärt känna nya människor och haft sådär riktigt roligt. (Jag har även arbetat ngn timme då och då, men har mest varit på "uppdrag" då de andra haft ledig tid.) Ethno var verkligen roligare än jag trodde. 96 ungdomar från världen samlades i Rättvik för att spela tillsammans, de var ungdomar från Uganda, Tanzania, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Tunisien, Kroatsien, Cypern, Kina, Wales, Belgien, Jordanien, Makedonien. Himla roliga människor. Väldigt olika men musikintresset gemensamt! TYVÄRR glömde jag kameran i Köping, men hoppas på bilder från J. alternativt någon annan under kommande vecka.

Idag har jag varit på Bil och teknikmuseet, till slut. Det var fina gamla bilar och lite småintressant.

Nu har jag precis packat upp min väska, städat här hemma och nu ska vi upp på backarna och spela "Uno". Väldigt skönt att sova i sin egen säng inatt efter 9 dagar på en madrass på golvet.

Borta bra men hemma bäst. Hej hopp! // Wästvind