wastvind

Torsdagen den 28 juni

Nu: I Dalarna, jag ska snart hälsa på E i vita huset. Sen blir det Ethno och musik hela veckan.. tillsammans med 100 andra ungdomliga musikanter. Ha en bra vecka! Hej på Er! //Wästvind Brandin

Övrigt: Jag mår bra, dock en viss saknad av min pojk. Men jag är alltid sån.. Ska försöka njuta av att vara här uppe istället. Jag gör mitt bästa.

www.ethno.se

Söndag den 24 juni

Det var en mysig midsommarhelg i Dalarna, tillsammans med vänner och bekanta. Mycket uppskattat! Det blev midsommarväder med sol och regn. Men i stort sett bra. Midsommar afton tillbringades i Boda/Leksand. En bra afton med dans tillsammans med många andra. =)

                   

               

                  


Övrig tid under helgen spenderades på Lager 157 tillsammans med K, det var roligt, ansträngande och oekonomiskt. Haha! Grillning i Boda på kvällen med min familj. På kvällen hade jag en spelning på gammelgården tillsammans med en annan familj och kvällen avslutades med "Bondespelet ute i stugan" tillsammans med K& M & T. Ingen vann.. Men det var roligt.

Idag har vi tagit oss tillbaka till Kopenga och varit i båten och grejat. Det känns roligt.

Nu smiter jag. Hej då.

ps. Jag är HELT klar med skolan nu. Underbart. ds.

Torsdagen den 21 juni

Nu: Lyssnar på skivan jag fick av Pappa i examenspresent, bra. Jobbat 1 vecka på fritidsklubben, trivs kanon och tycker att jobbet är toppen. Perfekt feriejobb. Dagarna går av bara farten och jag får skratta tillsammans med barnen.  Skönt att skolan är över och jag njuter.

Helgen: Kommer att tillbringas där midsommar skall firas, i Dalarna. Vi ska dansa kring stången, sjunga sånger och kanske ta en och annan nubbe. Det blir antingen en heldag i Boda eller Halvdag Boda/halvdag Leksand. Allt beror på det som alltid spelar roll på midsommar - vädret! Den som lever får veta. Micke och Karin följer med... =)  

Övrigt: Jag har fått ett jobb! Skrev papper igår med skolan. Känns oerhört bra. Börjar i mitten på augusti.                           
image34

 Det var allt för den här gången... Jag är oerhört nöjd med alla tillställningar kring min examen, mkt mkt nöjd. Tusen tack till alla, speciellt familjen Brandin och framförallt Thomas min Thomas. Alltid. Trevlig midsommar! //Karin


Tisdagen den 12 juni

Jag är klar med skolan nu: Lärare. Skönt. Har även behörighet  att arbeta i förskola, förskoleklass, och fritidshem. Vi får se vad det blir. Ska bli skönt med ett jobb ialla fall.  Kommer bli expert på att marknadsföra mig själv efter alla dessa intervjuer. Jag blir bättre. Ha!

Mammas födelsedag idag, hon kommer hem från Vietnam snart.

Jag har fått min första bot. Bara att le och betala. Jaja, nån gång ska vara den första!

Nu ska jag snart bli bjuden på restaurang. Mysigt.

Kram på er allihopa!

Torsdagen den 7 juni

Senaste: Igår spelade  jag på ett 60 års kalas. Det var minsanna annorlunda och mycket roligt. Kalaset var på en Kungsgård i Räfsnäs. 300 gäster, en glad man var födelsedagsbarnet och gästerna var finklädda. Andra som spelade eller var delaktiga på kalaset förutom jag, var Björn Skiffs, Jill Jonsson, Andersberglund, Loa Falkman och Helen Sjöholm. Vilket ställe sen då. Udden visade verkligen på ett vackert Sverige, vilken natur och vilket läge... alldeles vid vattnet. Som sagt annorlunda spelning för en dalkulla som jag men det var roligt. Ett kalas för ett par miljoner och jag får spela.. Nöjd är jag nu tillbaka i verkligheten.

Nu: Ska snart göra mig klar ör en liten tur på Hemköp. Inhandla lite mat till helgens äventyr. Ska bli kul att komma iväg på ngt...=) Sen väntar intervju nr 1 för dagen.. och sen lite senare intervju nr 2. Det känns roligt att få gå på intervjuer.. Det är lärorikt och roligt. Bokade in en på måndag också.. Sen får vi se hur det går och vad jag vill... Spännande är det!

Övrigt: skickade in min individuella uppgift för en stund sen, känns sådär. Konstig känsla. Kanske den sista  uppgiften som jag skickar in på den här utbildningen... Sceary? Haha.
Hoppas att Mamma har det bra i Vietnam.                                                   image33Foto:Privat

Hej då.