wastvind

Måndagen den 28 maj

Nu är snart maj månad också förbi, det går fort nu. Men samtidigt är det rätt skönt att de här sista veckorna passerar förbi... Nu är det 2 veckor kvar i skolan och imorgon blir troligen c-uppsatsen klar och det känns faktiskt riktigt skönt om det skulle bli så. Då har jag bara de där lilla kvar på den sista, vilket känns helt ok.

Helgen har varit helt fantastisk! Ledig i fredags. Dagen ägnades åt shopping samt umgås med K. Trevlig trevligt. Jag hittade ett par nya skor till kvällen, två tubtoppar och lite annat smått och gott så som strumpor och smycken. =)
Fredagkväll. L, skjussade mig till E-tuna. Traskade hem till bästa Sabina o gjorde det sista inför kvällen. Träffade familje H och lekte lite med barnen. Alltid roligt. Jag träffade S:s katt och han såg minst sagt galen ut. Men det visade sig att han var snäll fastän han gillade att klösa i nylonstrumporna mina. Vi drog oss vidare över gården och jag tog trapporna upp till R.(övriga tog hissen, inte jag) Hemma i den fina lägenheten hos R&M serverades det vin. 1+1=3 hette det. Vi drack aningens fort då bjudningen började vid 18 tiden. Men det var trevligt.
Kvällen fortsatte på lärarnas examensmiddag. Mkt trevligt. God mat, trevligt sällskap, roliga grejer, uppträdanden och små sånger. Sånt gillar jag. Karioke för alla och alla verkade mkt glada och nöjda.  M hämtade mig efter en riktigt rolig kväll!

Lördag. Aningens trött. Sovmorgon o grötfrulle. Solen sken och det var full fart på stan. Sorlet vaknar man gott till i vår lägenhet. Vi skulle hjälpa L med båten. Vi köpte med oss en kebebrulle som vi fick efter att alla andra fått sin mat. Säkert 45 min. Till slut kom vi i alla fall fram till båten. Å vad jag längtar tills den är i sjön!

Brännboll vid 15 och jag var fortsatt nöjd. Vi förlorade men det var attans så skoj. Sen blev det kubb, jag förlorade igen. Hem för att göra sig klar inför kvällen. Jag o T tar alltid lång tid på oss. Vi är bara sådana. Men till slut kom vi fram till festen och det var riktigt roligt. Jag har haft två utekvällar i rad som liksom har varit så bra!

Igår firades mors dag. Gott och trevlig. Min mor tog flyget till Vietnam, trevlig resa och var rädd om dig. Önskar henne all lycka, hon kommer hem om 1 månad. jag hade gärna följt med.

Dagen har varit bra. Fixat lite. Skrivit lite mer. Och så.. imorgon ska jag lämna tillbaka böckerna, jag lovar. Förlåt Köpings stadsbibliotek, ni är toppen!

Jag såg en igelkott i lördags.. han var söt.

 Här ta jag emot blommor och annat smått och gott. 

  Mina studiekamrater, de känner varandra..

 Utanför Studenternas hus/ MD, E-tuna.

 S & K

 Frankie boy, den underbara katten!

 K & S.

 En söt igekott.

Jag ska väl fortsätta plugga, T ber mig att göra det, med en snäll röst. =)
Han vet att jag vill bli klar. 11 sdor nu, max 12.

Jag fick ett roligt samtal idag, de ringer igen hoppas jag.  //Wästvind

Fredagen den 18 maj

Just nu: Jag är en aning upprörd. För en gång skull. Nejdå. Men det är så att jag setat ett antal timmar under dagen och skrivit på min tidigare nämnda sista individuella uppgift på lärarhögskolan. Den handlar om min pedagogiska grundsyn. Ett inte alltför uppiggande ämne att skriva 12 sidor om. Men jag måste, som alla andra, göra det som krävs av mig. Jag vill helst låta bli att snubbla på mållinjen. Jag är J*igt nära nu. Men alla måste ju ha motgångar för att sedan få medgångar.. Men det känns så oerhört tråkigt när ens worddokument 4 ggr på en dag återskapas för att word hittat ett fel o 2,5 A4 försvinner succesivt. Jag har tröttnat på skolan nu, kapish?

Annars: Firade ja o Th 4 år igår. Trevligt. Vi tog bilen till ElStockholmo, shoppade, käkade, kikade på fina WV bilar o var nöjda. Jag var nöjd över att det regnade, Th skrattade. På eftermiddagen tog vi en låång paus i Bålsta. Där väntade skratt, middag, prommenad, lek och gamla minnen tillsammans med Thailand o trevlig sällskap. =)

Övrigt: Klädsel på examens middagen?
             Kan min sommarchef ta och infinna sig på jobbet någon gång?


En lite uppgiven wästvind önskar alla en trevlig helg. Th, stå ut i knappt 3 veckor till... sen är jag snäll på heltid igen. Jag är bara så less på datorer, referenser och gamla trötta uppgifter som bara trycker ner mig under ytan så jag får kallsupar hela tiden. Håll bara om mig, så jag håller mig ovanför hela vägen fram. 

//Wästvind

Tisdagen den 15 maj

Just nu: Solen skiner, jag har precis fått lite turer på jobbet och jag känner mig rätt nöjd.. Lite sovmorgon i morse, skönt. Sen var det tänkt att jag skulle plugga hela dagen, så blev inte fallet. Th har varit sjukskriven vilket innbär att studierna fått vänta. Inget mig emot. Han tjatar.Tvättat, fått nya dataskärmen, städat bort och städan undan. Riktigt bra vart det med de två likadana skärmarna vid varanda. Istället för den stora.

Annars: Det är tufft emellanåt. Jag tänker mkt på Elin. Skolan känns småjobbig men det är snart slut. Eller kanske börjar det på riktigt snart.

Övrigt: Haft päronen på besöka hela helgen. Kul. Riktigt kul. Skulle vilja shoppa. På riktigt! Pratat med mormor, som varje tisdag. =) Fick ett roligt mail idag. Lycklig inombords, speciellt för henne och han den lille.

Saknar: Viss motivation o känslan att vara klar med någonting, jag är har ju knappt kommit 1/3 på sista uppgiften. Snart lärare! =)

Ska göra mig klar för dagens spinningpass.

Vi ses. //Wästvind.

Fredagen den 10 maj

"När allt i livet känns fel"

När allt i livet känns fel,
det är då dina ord kan göra Mig hel.
När jag gråter,
är Du den som förlåter.
När ingen annan förstår,
är Du ängeln som består.
Vad jag än berättar för Dig,
Så säger Du: Allt blir okej.
Du är mitt allt,
utan Dig skulle allt bli mörkt och kallt.
Min allra bästa ängel,
Du låter Mig aldrig att vänta till sen.
Du lärde Mig vad kärlek är,
hoppas jag inte är till för mycket besvär.
Jag älskar Dig min hjärtans ängel.  

onsdagen den 9 maj

Idag finns det inte mkt att säga. Jag är ledsen. Jag känner mig riktigt ledsen. Många tårar.

                                             "Bakom alla mörka moln finns en sol".

Min mamma ska få åka till Vietnam. Roligt för henne. En glad nyhet bland allt de sorgliga.

Jag är ledsen.En ängel nu.Mina tankar går till dem. Min vän. //Wästvind.


                               Blommor

Lördagen den 5 maj

Är dagen datum, går inte dagarna väldigt fort. Eller är det såhär att bli gamal? Frågorna är många just nu, och svaren desto färre..

Igår satte jag mig i en bil o åkte 22 mil norrut. Det gick fort den här gången. Undra hur många gånger jag åkt den där vägen, samma väg under snart 4 års tid. Det är min väg. Vägen mellan hem och hem. Jag gillar mittenpartiet mest. Den första och sista delen är för seg, jag vet vart jag är för exakt. Men för att komma hela vägen fram måste jag köra hela sträcken, faktiskt.

Igår kom jag i alla fall fram, träffade systeryster som jobbade en stund och sen bror med familj. Vi gick runt på samhället som denna helg förvandlas till ett samhälle med massor av människor. Under gårdagen var relativt lite folk men ändå mer än vanligt. Jag inhandlade faktiskt något fastän jag inte trodde att det skulle bli av. Två slevar till vår morgongröt á 10 kr. Jag är mycket nöjd med mitt inköp då gröten är mitt första mål på dagen och som ni kanske vet gillar jag frulle. Det blev inget mer.

Jag tycker om att umgås med min familj. Jag hade en oerhört rolig kväll igår. Syrran hon var "outstanding", helt galen. M + J satt o grät av skratt ett flertal ggr och jag o J skakade på huvudet o smålog. Min familj?
Maten smakade bra o jag var nöjd.

Träffade några bekanta igår, det är roligt. Det är faktiskt kul att bara gå på samhället och kolla in folk, människor som jag inte sett sen jag vet inte när? Bekanta o obekanta, en del som man känt väl vågar jag liksom inte ens gå fram o prata med. Det är konstigt vad livet förändras med tiden. Vilka skillnader det kan bli, det går så fort ibland. Fast ibland kan det säkert vara så att jag inte vill förstå och inse verkligheten och sanningen. Bådeoch,

Häromdagen träffade jag i alla fall en gamla klasskamrat sen 9:an, hon arbetade på MD í V-ås. Jag hälsade och vi pratade lite allmänt om livet. Men det kändes så kul att säga hej och verkligen säga - Vad kul att se dig!
Ta mod till dig och säg det!

Nu ska jag dra neröver och umgås med familjen nedanför kullen, sen blir det ner på samhället igen för att kolla in läget och se på människor i förändring.

Det blir inte alltid som man tänkt sig, men ofta blir det bra. För 4 år sedan hade jag kysst T för första gången, igårkväll! =)

//Wastvind

Fredagen den 4 maj

Solen skiner o det är blå himmel, som de senaste dagarna/veckorna. Vilekt väder vi har?! Härligt med vår!

Sov lite längre idag. Skönt. Ska snart packa en väska o göra mig klar. 10.30 åker jag till Dalom igen. Det har blivit många besök den senaste tiden! =) Marknad i helgen o jag ska kika på folk.

Igår var det skola, hälsokontroll o spinning. Härligt! Jag har en utmärkt hälsa enligt testerna, jag ska bara pressa mig lite mer för att få en fantastisk hälsa. Känns skönt. (fast det är ju förstås enligt testerna o inte enligt mig kanske?)

Th ringde nyss, han var glad o nöjd. Då blir jag också glad. Idag kanske jag ska göra min syster extra glad också. =) Att vara glad är roligt. Var glad, det smittar!

Frulle! //Wästvind.