wastvind

Torsdagen den 28 februari.

Idag brukar det vara den sista dagen i februari.. men inte i år. Imorgon, för 24 år sedan, skulle jag ha varit född. Så är inte fallet. Jag fyller senare i år. Imorgon får även kvinnor fria, så är nog inte fallet i vår familj, det kanske blir senare...

C tycker att jag bedriver en "hemlig" blogg och att jag inte skriver i klartext, kanske är det meningen... ibland i alla fall.. Här kan man bara få reda på ledtrådar. Men jag vet inte.. det är inte något som jag egentligen tänker på, det bara blir så.

Jag har fått ett svar. Ett till. Nu börjar det hända grejer. Oyeah! Nu får vi se vart mina vingar bär mig... det är bara att rida på vågen, som O säger.


Idag har jag varit på sjukhuset i Västerås, tillsammans med en vän. Jag var sällskap. Det var mycket folk och fint väder. Sen blev det shopping. Och en låång, trevlig fika på "Kalle på spången". Det var jättetrevligt och jag kände mig verkligen nöjd med livet.
Jag köpte 2 skjortor, en klänning och tre små örhängen till mitt... hål i örat, ja, där ...       (inte mitt öra)

Stryka kläder, sånt gör jag ibland, men jag brukade tycka illa om att berätta att jag gjorde det förr. Men nu ska jag i alla fall stryka lite kläder. God kväll.

Måndagen den 25 februari.

M fyller 25 år idag och det firades i lördags... Det var en trevlig tillställning. Vi var väl sisådär en 10 glada töser som träffades på Barbros och hade en kul kväll! Många trevliga, nya människor och en och annan gammal goding / Boding.. haha!!!

Fredagen ägnades åt, Mormor, Syrran och E. Det var en riktigt bra dag.

  ♥Mycket uppskattat♥   
   

Nu... behöver jag inte vänta lika mycket längre, ett och annat svar har anlänt till Miss Wästvind och hon börjar bli nöjd. Dock finns det efter svarets ankommande destomer att fundera och tänka på.. men det är desto roligare att spika lister och så. Eller?

Jaja, nu vet jag inte mer. Vill inte säga mer än att det är roligt att bara vänta lite än att vänta mycket. Jag gillar inte att vänta, den som lever får veta.

Såg en film i fredags, Death at a Funural. Den var underhållande. Kanske var valet av film något olämpligt då lördagen för mig innehöll en begravning.. Men filmen var sevärd och jag skrattade mycket.
Begravningen som jag var på var fin och känslosam/känslofull. Ibland är det riktigt skönt att bara gråta... och spela fiol är också bra härligt!
Och duscha, det är också skönt, det ska jag göra nu. Hej då. //Wästvind

Torsdagen den 21 februari

Blir galen av allt väntande....!!!! Det börjar bli ont om tid och det känns inge vidare.. är det något som inte är som det ska? Man spekulerar  ju en del när man får tid att tänka och fundera.

Men i övrigt är det bra. Ledig till 10 och det är skönt. Jobbar till ... 19 typ.

Imorgon drar jag norröver, begravning och 25 års fest...ingen vidare kombination men det blir inte alltid som man tänkt sig. Hej! //Wastvind

Tisdagen den 19 februari

Veckan rullar, på som vanligt, möjligtvis snabbare än vanligt, jag har klass 1 och trivs bra...

En bra dag, kunde gå tidigare från jobbet. Väldgt skönt att få gå hem 15.30 någon gång... Fika tillsammans med T på "Nya..." och sen träffa M för snack om livet och annat trevligt över en sallad. Har haft veckoprat med MM också...=)

Nu har vi sett en film, Råttatouille... men jag orkade inte se klart den nu...

Råttatouille


Läggdags. //Wästvind Brandin

Lördagen den 16 februari

Härligt! Solen skiner, jag är ledig, och jag har nyss varit ute och sprungit... att springa är ett nytt påfund som jag tänkte testa. Jag är ingen runner, men jag tänkte försöka att bli bättre... Det gick mycket bättre än förväntat.
Sköna skor har jag också...

 

Nu ska jag ringa ett samtal. Undra vad som händer ikväll?
Ha dé. //Wastvind Brandin

Måndag den 4 februari.

Killar i halsen... eller kliar i halsen kanske är ett bättre uttryck?! Fortfarande täppt men det blir bättre.

Upp och ner, hit och dit men det blir bättre.

Trött och ska ladda inför morgondagen.

2 kusiner fyller år, har gratulerat dem, försökt i alla fall...

Fick en inbjudan idag, kul! =)

Annars är det väntan, väntan... lugna gatan. För lugnt.

Ja och snön är för övrigt i stort sett borta. God kväll.

Ovanligt negativt inlägg för att vara jag... men det blir bättre! =) //Wästvind

Söndag den 3 februari

Imorgon fyller Jerk och Christian år, två av mina kusiner. Kul för dem, att bli 1 år äldre... ? Jag tycker om att fylla år, och snart är det min tur.

Det snöar, äntligen.  Nyss snöade det "lovikavantar", nu snöar det små små flingor. Jag vill åka skidor!

                           
image68


image70


Jag vill resa, göra någonting kul, se mig om...  dagens äventyr tar mig till den berömda bebyggelsen ca 3 mil norr om där jag är nu, SKINNSKATTEBERG! Där ska "folk" få höra mig spela på min fina fiol. Jag har fått nya strängar, så vi får se hur det går.. och i detta väder! Annars är det lugnt, bara en massa väntan, vänta, vänta och åter vänta på vad framtiden har att erbjuda en rastlös liten tös som mig. Jag vill så mycket nu att det knappt blir något. Trist.

Mamma och Pappa har varit här, kul. Igår skulle vi köpa lister, vi kunde inte enas, det blev nya gardiner. Lister måste inhandlas inom kort. Rummet, mitt rum blir fint. Jag längtar dit. Ofta och länge kan jag bar avara där inne och göra ingenting alls. Bara njuta av mitt rum.

Ska göra mig klar. Blir upphämtad om 1 h. Den som lever får veta.....

Sökes: En hockeyhjälm tills på tisdag. Skridskodag.

Hej då.