wastvind

Lördag den 26 januari

Hade en otroligt skön kväll igår, T lagade maten och den var supergod. Iväg till Nautilus och träna, hem duscha och sen bara vara.. Det var en välbehövlig hemmakväll. Det blir annat ikväll.

Det är helg igen nu, känns som om det finns antalet fler måndagar och fredag än de andra dagarna för de lyckas vara måndag och helg hela tiden hos mig.. konstigt?

Sökes: Lister till guldrum och vardagsrum.

Annars är det ovisst om vad framtiden erbjuder, väntar och väntar som så många gånger förr. Men det blir nog bra det som blir.. men jag kan inte sluta att hoppas på det ena, vore bra.

Livet rullar på och jag har det bra.

Ps. Grattis till min bror som fyllde år igår. ds.             

Nu ska jag äta frulle. //Wästvind

Onsdagen den 16 januari 2008

Dricker soppa, sitter här för ovanlighetens skull, chattar lite..

Mår bra, har lite långtråkigt bara, känns som om jag bara jobbar och inget mer.. fast om jag tänker efter så gör jag ju en hel del andra saker men jag det jag egentligen menar eller vill är nog att resa. Jag saknar att resa. Att se mig om och sen återvända till tryggheten och allt här som är precis som vanligt.

Jag vill göra någonting roligt... riktigt roligt! Varje dag kan ju vara ett äventyr om man vill se det så, men jag söker någonting annat och jag tror att jag vill resa av mig, tillsammans med Thompa förstås.

Det var nog allt. Skickade en skiva till mormor, den uppskattades och en tulpan. Och en groda till Alva, den är i köket, hon berättade det idag. Skruttan.

Fick ett sådant där kedjebrev idag av M, jag gillar inte sådana men det var så fint skrivet i mailet så jag fick bara lov att skicka det vidare, sorry alla mina vänner i min vännerlista....

Hej då. //Wästvind

Lördag den 12 januari 2008

Har ingen motivation för att skriva här riktigt, men...

Det regnar, jag ska spela och jag mår bra.
Jag vet inte vad framtiden har att erbjuda, men det känns som en lååång väntan just nu...
Att jobba är det enda som är inplanerat framöver..känns både bra och dåligt.
Imorgon ska vi lägga golv så jag får flytta in i "mitt rum". 
Trevlig helg. 

Wästvind Brandin  

3 januari 2008

Nytt år. Länge sedan jag skrev. Mycket att ta igen eller att låta vara.. Nu ska jag träffa Maria, njuta av att vara ledig och av att snön ligger vit utanför min dörr. Hej!