wastvind

Upp och ner.

Här är det varmt och mulet idag. Det har varit en kanonbra dag! Jag och Elin har haft en " bara mammor på stan"- dag tillsammans och det har varit så bra! Vi började med att köpa med oss mat från favorithaket mitt emot deras "hem". Sen tog vi taxi in till Patong. Mammor utan mat har vi fått lära oss är ingenting att ha.. så vi började med att fylla våra magar med mat. (take away)
Sen gick vi vidare mot hårfrisören där vi hade hade bestämt oss för att klippa oss. Där spenderade vi de kommande timmarna. Både jag och Elin fick håret i ljusare nyanser och en aning kortare. Så skönt! Och snyggt! Slingor, klippning, shampoonigering och balsam + tillfixning. 2 h senare, 2000 bath fattigare = nöjda mammor.
Shopping och en glass fick bli nästa. Sedan gick vi och fick manikyr och predikyr. Det var nästa hela tiden 2 personer som "fixade" kring mig idag, både på frisersalongen och vid manikyrstället. Ovanligt men härligt att bli ompysslad och fixad. Allt detta har vi gjort samtidigt som vi har kunnat pratat ostört i timmat tillsammans! Härliga söndag! Till på köpet så har det varit mulet idag.

Jag och Pelle har nyss kommit hem från Elin o Märtha! Vi har ätit kvällsmat hos dem. Papporna har vi skickat iväg på egna äventyr till Patong efter en heldag tillsammans med våra juveler. Nu sover Pelle framför mig. Jag ska också snart sova men först ska jag uppdatera er om läget hos oss.

Det har blivit dåligt med uppdateringar den senaste tiden. Detta beror framförallt på att jag och Thomas haft feber i omgångar. Det började förra veckan på söndagnatten att jag fick feber och började frysa. Gick upp och jobbade på måndagen men fick lov att gå hem och ta tabletter under dagen. Tack och lov bor jag nära skolan. Efter jobbet var jag slut. Vi gjorde inte mycket. Gick och hämtade tvätten var ett stort projekt som avklarades precis. Nätterna var tunga för Pelle har haft hosta så vid 00 tiden har Pelle vaknat och varit jättehostig + ledsen. Till slut har han somnat om i vagnen efter lite letande av geckosar eller annat påhitt. Tisdag var jag feberfri på dagen men inte på kvällen. Pust. Thomas hade också feber. Tur att vi har fått en sådan otroligt snäll son som pillar och leker med det mesta och i stort sett är nöjd hela tiden. Onsdag hade jag feber igen. Natten till onsdagen var hemsk. Jag var vaken  mellan 00-03 och jag hade SÅ himla ont i kroppen. Då var jag "liten". Då är det härligt med en familj. Onsdagkväll träffade vi Benny och Lotta. Vi åt middag tillsammans och sedan åt vi glass. Egentligen var jag för trött med det var å andra sidan skönt att få komma ut och se någonting annat... Pelle fick somna i vagnen på vägen hem. När vi kom hem till huset igen så ringde Elin och berättade att de anlänt till Kamala.

I torsdags spenderade vi tid med Elin, Nicklas och Märtha! Det blev bad i poolen och mycket prat! Kul!

Fredag och stranddag för min del Min kropp sa tydligt ifrån att jag inte var okej. Huvudvärk och ur form. Trist med stranddag då man mår dåligt. Jag fick till slut tag på en tablett och då blev det ändå okej. Hem och tog det lugnt innan vi for till Elin o Märtha igen. Men jag kände mig inte riktigt okej så vid 17 skickade vi Pelle, Märtha och Elin på fredagsmarkanden och så åkte jag och Thomas till Dr Pisit. Feber, huvudvärk och under torsdagen hade jag även börjat få utslag... hm, denguefeber var tanken? Lika bra att kolla upp. Men Dr Pisit höll inte med och tyckte att jag mådde alldeles för bra för att ha denguefeber vilket kändes skönt! Så efter det tillfrisknade jag ganska fort och idag söndag en vecka senare mår jag finfint. Dr Pisit trodde att jag bara hade en vanlig virusinfektion.
På fredagkvällen åt vi på stranden. Nicklas och Thomas åt första skiftet. Då gick jag och Elin o barnen och kollade på allt möjligt. När papporna började bli klara var det vår tur att äta och då gick de på promenad. Roligt att prata i lugn och ro och att få sitta och bara vara en stund. Jag och Elin hade tidigare på kvällen fått lite egentid på marknaden, uppskattades!

Igår hängde jag och Pelle vid poolen tillsammans med Elin Märtha! De bor jättefint på ett ställe som heter Fantasea Villas. + att där finns en liten lagom pool för oss 4 personer. Tur att nästan ingen annan än vi använder poolen.=) Vi håller på att träna Pelle med armpuffar. Märtha är värsta grym med armpuffar efter 4 veckor i pool. Pelle har absolut inte lika mycket poolträning men han kämpar på! 
Thomas och Pelle stannade hemma. Det var under denna kvällstur som jag och Elin bestämde oss för att vår dag skulle bli på Patongs gator istället för på en strand och tur det för hela natten och morgonen idag så har det spöregnat. Vi har innan de kom hit planerat att vi skulle ha en dag för oss själva. Idag blev den dagen! =)

Nu är det dags att sova. Hoppas inte det dröjer lika länge till nästa gång.

Adios!

//WastvindNamn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lisa
skriven :

2 Lisa
skriven :

Läser om era dagar ,

och väntar på nästa .

Kramar