wastvind

Fredag den 31 augusti

Grått, mulet och fradag. Norah Jones spelas för fulla muggar. Jag har nyss slutat jobbet, en bra dag. Barnen varierar i uppförande men idag har de varit riktigt bra!

Veckan har passerat med en väldig fart, mån-fre hela tiden känns det som. Gäller att ta vara på tiden.

Mån: Personalmöte +  A. på "middag" +promenad.
Tisdag: Umgås med A, träna med M.
Onsdag: Taccos hos A.
Torsdag: KickOff med jobbet, Westerqvarn, lekar och god mat. Kul att umgås på annat ställe än skolan. Jag och mitt lag vann tävlingen, pris; ordna nästa års Kick Off. Vilket pris?!

Ikväll kommer T hem, äntligen. Jag har längtat. Nu ska jag fixa lite här hemma, ta det lugnt och lyssna på musik.

Trevlig helg. //Wästvind

Söndag den 26 aug

Nyss varit ute på en prommenix med K. riktigt skönt. Vi kollade in fasader och hus. Det är så skönt ute nu, det är klart och skön luft att andas in. Det är för övrigt en bra promenadstad att bo i. Efter att ha bott här i ja, ca 3,5 år har jag fortfarande outforskade rundor att vandra.

Helgen har gått fort, nu är det snart dags för film och ngn dryck. Helgen har innehållit både bra och dåliga saker. Nu är det dock bra igen. Jag har varit social. I fredags efter jobbet satt vi i solen på soltrappan och njöt av solens strålar. Vi snackade ihop kvällens planer och det blev grillning ute på Malmön. En trevlig tillställning, men en del pratar för mkt och skitsnack är inget för mig. Andra saker som hände var dock roliga. T lockade till sig änder och de blev våra gäster.

Gårdagen var seg till en början sen blev det greken i solen och god mat. På kvällen spelades det UNO för fulla muggar och vi moffade smågodis och chokladpuddning, vi skyller på att M är gravid. Vi får se hur det blir om 5 veckor då vi spelar UNO igen..

Denna söndag har ägnats åt ja, lite av varje och egentligen ingenting.. lite shopping, promenader, cykling och sånt. Men nu är det dags att kramas i soffan framför en film.

image61

image62


image63  Go´kväll.

Torsdag den 23 augusti

Det var ett tag sen sist nu. Men det har hänt mycket och jag har inte haft någon vidare lust att skriva. Men nu kommer en kort uppdatering.

Mindre bra: Vi bor i en lägenhet full av flyttkartonger och jag vill för en gång skull helst inte ha besök. Jag vill helst inte vara hemma överhuvudtaget men i alla fall. Detta gör vi för att vi inom en snar framtid ska flytta. Vi har köpt en lägenhet. En stor lägenhet, större än den vi har nu.

Bra: Mitt jobb som är relativt nytt ,efter 9 dagar där känns det bra. Idag hade jag delvis lektion med en etta och jag vill verkligen ha en egen klass inom kort. Jag väntar. Annars har jag det bra på min avdelning där jag arbetar som fritidspedagog. Det är dock för lite tid. Jag har så mkt att göra och så mkt tid att få in att det är svårt att få ihop. Men snart så.

Vi har nyss varit och hälsat på S, H & V. Det var mysigt. Vi kommer nog snart igen.

Nu ska jag kila ner på Hemköp och köpa frukt- jag vill ha fruktsallad och det nu.

Go´kväll!