wastvind

Söndag den 26 aug

Nyss varit ute på en prommenix med K. riktigt skönt. Vi kollade in fasader och hus. Det är så skönt ute nu, det är klart och skön luft att andas in. Det är för övrigt en bra promenadstad att bo i. Efter att ha bott här i ja, ca 3,5 år har jag fortfarande outforskade rundor att vandra.

Helgen har gått fort, nu är det snart dags för film och ngn dryck. Helgen har innehållit både bra och dåliga saker. Nu är det dock bra igen. Jag har varit social. I fredags efter jobbet satt vi i solen på soltrappan och njöt av solens strålar. Vi snackade ihop kvällens planer och det blev grillning ute på Malmön. En trevlig tillställning, men en del pratar för mkt och skitsnack är inget för mig. Andra saker som hände var dock roliga. T lockade till sig änder och de blev våra gäster.

Gårdagen var seg till en början sen blev det greken i solen och god mat. På kvällen spelades det UNO för fulla muggar och vi moffade smågodis och chokladpuddning, vi skyller på att M är gravid. Vi får se hur det blir om 5 veckor då vi spelar UNO igen..

Denna söndag har ägnats åt ja, lite av varje och egentligen ingenting.. lite shopping, promenader, cykling och sånt. Men nu är det dags att kramas i soffan framför en film.

image61

image62


image63  Go´kväll.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: