wastvind

Tisdagen den 18 september.

Fortfarande förkyld men jag mår bättre.
Jag traskar på och samlar steg till tävlingen. Igår gick jag alldeles för lite, 8044 steg tror jag. Jag får skylla på förkylningen. Annars packar vi för fullt, både jobbigt och skönt.

Jag avskyr att stå i telefonkö, du har köplats nr: 21 du har köplats nr: 5 Man vet aldrig hur lång tid det kan ta. Jag hade tänkt att börja tidigare idag, för på torsdag ska jag troligtvis och förhoppningsvis får vikariera. Jag tänkte jobba in min planeringstid som jag annas förlorar. Men vi får se.. du har köplats nr: 4

Segt.

Ha en bra dag!

Fortfarande lördagen den 15 september

Blev lite nyfiken om vad man kan hitta om mig på nätet... så jag öppnade ett fönster och googlade på mitt namn. Jag fann några länkar och en var den här : http://www.mdh.se/ihu/amnen/lararutb/examen/vt07SabinaoKarin.pdf  Det är mitt & Sabinas examensarbete. Det gjorde mig glad. Nu ska jag fortsätta med min kreativa sida och skriva brev med guldpenna till några kära vänner. Go´kväll!

Lördag den 15 september

Jag är rätt kass på att skriva men här följer en uppdatering.

Jag är grymt nöjd över att jag valde ett jobb i skolan istället för i förskolan. Den här veckan har jag varit lärare-precis så som det ska vara. Nu väntar jag bara på att den rätta tjänsten ska komma upp så att jag kan få kämpa för att få den. Det känns i alla fall helt rätt såhär 3 månader efter examen, jag valde rätt.

Min mage kurrar, igen.

Jag har nyss spelat fiol på torget i Köping, det var lantbrukens dag idag. Jag spelade för alla som var där trots att jag är genomförkyld och att mitt huvud är bra mycket tyngre än vanligt.

Igår fick jag 2 "kuckelimuck"-presenter.. jag mår bättre idag. En tomat och GI-bröd från Bivur, med russin. Det får mig att le, le länge och jag mår verkligen bra. Min godbit.

Måste göra någonting åt känslan i magen, det är tomt och det är inge bra. Jag vet själv att jag har problem med att vara hungrig. Det är ett stort problem som jag har, jag kan inte kontrollera mitt humör med en tom mage.

Trevlig kväll. //Wästvind

Söndag den 2 september

Innehållsfattig söndag, tvättat, tränat och målat. Skön dag. Pytt i panna och annanas.
Nu är det snart dags för en ny vecka, tiden går fort. //Wästvind

Lördagen den 1 september

Välkommen hösten!                                                        

image67


Härligt med höst, jag njuter. Jag tycker om alla årstider egentligen men nu ser jag verkligen fram emot hösten. Har nyss kommit hem från en trevlig kväll hos min vän K. Det var prat om allt möjligt ikväll och Tyson vaknade inte förrän jag gick men jag fick känna och klämma lite på honom ialla fall.

image65


Idag har vi varit i Västerås. Började dagen med att väcka A&T, sen följde de med på stadsäventyr. T&T var verkligen speedade i stan. Vi hade trevligt. Den första jackan jag såg blev dagens inköp fast inte förrän dagens slut.Vi fikade på "Kalle på spången" och det stället kan jag verkligen rekommendera... gott fika.Vi har även hunnit umgås en stund med R&M, vi såg TV och snackade djur, barn och annat roligt.

Nu väntar sängen, god kväll.