wastvind

Onsdagen den 4 april.

Igår införskaffades en ny påsklilja och så var jag i Västerås och hälsade på min gamla kompis Kerre som numera kallas Stina. Det var trevligt och pratsamt, kul!
 

Onsdagen började som flera dagar tidigare denna vecka, med en skön sovmorgon. I natt ungefär vid, ja, mitt i natten blev jag väckt av T. Vi gick på hemlig spaning och jag fick inte tända lamporna. Lite spännande men till slut gav jag upp, jag mådde nästan lite illa. Han kom strax efteråt och vi somnade om. Men jag undrar fortfarande vad de gjorde?!

Idag har jag försökt bestämma mig om jag ska ta de där extrajobbet i sommar, som handlar om musik, jobb och Dalarna. Jag tror det. Det vore faktiskt roligt. Ska ha bestämt mig imorgon innan Dala-färden!
Annars har jag idag skrivit på ett litet arbete, tvättat, umgåtts med Karin, promenerat med Maria i Karlbergsskogen och ätit banangröt i min ensamhet.

Vid lunch idag fick jag en idé. Jag ville göra någonting roligt med T, jag hade tidigare fått en idé om teater. Jag tog tag i saken och ringde turistbyrån. De fanns biljetter kvar till föreställningen. Jag ringde T och frågade om han var intresserad av en hemlig utflykt ikväll, han lät skeptisk och ville väldigt gärna veta vad de kunde vara, innan han svarade ja på en sån inbjudan... snacka om att vara betrodd?! . Så jag berättade och han nappade.
Vi eller han tog en sväng förbi Bredbar och sen bar det av på teater. Vi såg 4 hönor och 1 tupp! Den var riktigt rolig. Vi kommer häranefter att bli bättre på att gå på teater! Det var roligt, underhållande och kulturellt! Sånt gillar jag. Föreställningen framkallade många skratt, en del tårar av yngre besökare och ett gott slut! Ni som inte ha rsett den har missat en bra föreställning, tyvärr var det sista föreställningen nu ikväll!

T fixade min cykel. Nu har jag två lås, ett gamalt och ett nytt. Attans att jag inte har ngt kort på min cykel, den är grym.. den har tagit mig många mil.

Jag gick och handlade och T satte igång i köket. Wow vad gott det blev! Nästan en 9/10 jättegott! Kycklingwook med annans, paprika,lök och nötter. Serverades tilsammans med bulgur och tre olika såser. Gott! Vilken onsdag! Helt fantastiskt! Nu väntar tväten på att bi hämtad. Jag lär dra. God Natt.Dagens middag..                          // Wästvind Brandin
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: