wastvind

Måndagen den 28 maj

Nu är snart maj månad också förbi, det går fort nu. Men samtidigt är det rätt skönt att de här sista veckorna passerar förbi... Nu är det 2 veckor kvar i skolan och imorgon blir troligen c-uppsatsen klar och det känns faktiskt riktigt skönt om det skulle bli så. Då har jag bara de där lilla kvar på den sista, vilket känns helt ok.

Helgen har varit helt fantastisk! Ledig i fredags. Dagen ägnades åt shopping samt umgås med K. Trevlig trevligt. Jag hittade ett par nya skor till kvällen, två tubtoppar och lite annat smått och gott så som strumpor och smycken. =)
Fredagkväll. L, skjussade mig till E-tuna. Traskade hem till bästa Sabina o gjorde det sista inför kvällen. Träffade familje H och lekte lite med barnen. Alltid roligt. Jag träffade S:s katt och han såg minst sagt galen ut. Men det visade sig att han var snäll fastän han gillade att klösa i nylonstrumporna mina. Vi drog oss vidare över gården och jag tog trapporna upp till R.(övriga tog hissen, inte jag) Hemma i den fina lägenheten hos R&M serverades det vin. 1+1=3 hette det. Vi drack aningens fort då bjudningen började vid 18 tiden. Men det var trevligt.
Kvällen fortsatte på lärarnas examensmiddag. Mkt trevligt. God mat, trevligt sällskap, roliga grejer, uppträdanden och små sånger. Sånt gillar jag. Karioke för alla och alla verkade mkt glada och nöjda.  M hämtade mig efter en riktigt rolig kväll!

Lördag. Aningens trött. Sovmorgon o grötfrulle. Solen sken och det var full fart på stan. Sorlet vaknar man gott till i vår lägenhet. Vi skulle hjälpa L med båten. Vi köpte med oss en kebebrulle som vi fick efter att alla andra fått sin mat. Säkert 45 min. Till slut kom vi i alla fall fram till båten. Å vad jag längtar tills den är i sjön!

Brännboll vid 15 och jag var fortsatt nöjd. Vi förlorade men det var attans så skoj. Sen blev det kubb, jag förlorade igen. Hem för att göra sig klar inför kvällen. Jag o T tar alltid lång tid på oss. Vi är bara sådana. Men till slut kom vi fram till festen och det var riktigt roligt. Jag har haft två utekvällar i rad som liksom har varit så bra!

Igår firades mors dag. Gott och trevlig. Min mor tog flyget till Vietnam, trevlig resa och var rädd om dig. Önskar henne all lycka, hon kommer hem om 1 månad. jag hade gärna följt med.

Dagen har varit bra. Fixat lite. Skrivit lite mer. Och så.. imorgon ska jag lämna tillbaka böckerna, jag lovar. Förlåt Köpings stadsbibliotek, ni är toppen!

Jag såg en igelkott i lördags.. han var söt.

 Här ta jag emot blommor och annat smått och gott. 

  Mina studiekamrater, de känner varandra..

 Utanför Studenternas hus/ MD, E-tuna.

 S & K

 Frankie boy, den underbara katten!

 K & S.

 En söt igekott.

Jag ska väl fortsätta plugga, T ber mig att göra det, med en snäll röst. =)
Han vet att jag vill bli klar. 11 sdor nu, max 12.

Jag fick ett roligt samtal idag, de ringer igen hoppas jag.  //Wästvind

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: