wastvind

Ett kungarike för en natt med sömn.

Hejsan!

Här är det varmt!!! Vi har precis tagit en promenad nu på eftermiddagen för att Pelle skulle få sova. Det är vackert här. Mycket!

Pelle har haft feber sen vi kom hit till igår. Hostar och även snorig.(Jag har ont i halsen och öronen) Hej vad roligt! NOT. Sen lite jetlag på det så vid 00.00 börjar han vakna till liv och sova oroligt, jag gör allt för att söva om honom men nej. Är man pigg så är man. Thomas var vaken med honom till 5 i morse då han började bli trött och somnade om. Upp vid 7 igen och så var dagen igång. Pust. Vi växlar och hjälps åt omvartannat. Idag har vi kört väckarklocka så att Pelle inte får sova så länge som han önskar. Allt för att försöka hjälpa honom till rätta med dygnet som vi ändrat på.
Igår var Pelle feberfri på eftermiddagen och vi kände att vi behövde ta oss ut. Vi tog vagnen och begav oss norrut från vårt lilla hus. Matintag på första bästa ställe, sen lockade havet. Pelle var nöjd så vi tog en chansning och gick ner till havet. Åh! Vi hann med ett 2 minutersbad! Pelle skrattade, plaskade och var superglad! Sen gick vi upp. Då kom "trött", gnugg i ögonen och truttigheten. Vi snabbade oss hem. Pelle ville inte vara i vagnen. Klumpiga som vi var hade vi glömt nappen, dessutom. Jag fick bära honom större delen hem. Thomas stannade till på marknaden och köpte vattenmelon, äpple och apelsiner. Sen kom Thomas ikapp och körde Pelle i vagnen hem. Somnade efter en avsvalkningsdusch men har svårt att komma till ro.

Det tar FÖR lång tid att gå överallt för oss. Vi hinner inget mellan Pelles sovningar. Hur löser vi problemet. Jo, jag ringer ett samtal för att kolla var "min" gamla cykel från 08-09 tagit vägen. Får reda på att den antagligen är på området där vi bor. Och det visade det sig att det var. Sen en promenad till Maria (hon som ägen skolan) och där får vi låna en cykel som var tom på luft samt dekorerad med spindelväv. Toppen! Hem till vår "landlord" och låna vattenslang och pump och vips så var friheten här! Thompa fixade Pelles stol på den bästa cykeln av de två vi har. På kvällen for vi på cykel med Pelle i cykelstolen bakpå Thomas cykel och åt middag på ett av våra fd favorithak. Det var trevligt och gott men det var nya ägare.

Idag har vi cyklat och ätit lunch samt att vi tog en sväng förbi 7/11. Annars lugn dag.

Nu vaknar Pelle. Adios och håll tummarna för en natt med sömn inatt. Vore gött!


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: