wastvind

Framme.

Hallå!
Nu är vi framme i Kamala sedan X antal timmar. Här är varmt och skönt. Solen skiner från en blå himmel, det blåser varma vindar och det är grönt. Det har gått bra att resa även om vi i fortsättningen kommer att resa DIREKT om detta är möjligt. Pelle somnade redan på första flyget över de danska öarna. Han träffade en liten kompis i sätet bakom och de underhöll varandra, vilket var skönt! Flyg nr 2 blev försenat, tyvärr och Pelle var trött. Han var ledsen på flygplatsen men ville inte somna i famnen. Pappa tog fram i-poden och lurarna och vips så njöt liten Pelle i mammas famn och blev lugn och glad. Väl på flyget till Bangkok så tog det inte lång stund för Pelle att somna. Han sov mer eller mindre 23 - 06 med undantag för att byta ställing för mina stackars armar. Men jag skrapade ihop en hel del sömn jag med. Pelle somnade lätt om i min famn till ljudet av sorl och pappas röst... " Motorn på flyget låter brum brum brum " osv. Det blev några timmar att slå ihjäl på bangkoks flygplats också + en liten försening. Pelle började bli lite ur form och tröttna på att resa, vilket vi förstår. Sista flygningen ville han inte somna, var lite ledsen, charmade var och varannan människa, åt lite, skrattade, grät, ja..ni fattar. Till slut framme och där väntade skjutsen. Pelle somnade i bilen medan jag och Pappsen flrundrades över hur allt förändrats, hur mycket trafik, människor, restauranger och affärer det blivit.

Vi fick inte bo i det hus vi hade trott, vi fick bo i ett annat hus vilket är större och bättre men antagligen får vi bara bo här i en månad-tyvärr. Vi får se hur det blir sen. Vi hade hoppats på att få bo in oss i vårt lilla hus nu.
När vi kom fram till vårt lilla hus blev Pelle väldigt ledsen, trött och varm. Vi testade om han hade feber, jo... tyvärr. Första natten gick bra, Pelle sov oroligt de första timmarna men har sedan sovit bra. Vi sover alla tre i en säng som är ca 120 cm varmt och mysigt! :)

Idag har Pelle fortfarande feber och han är även lite hostig. Inte så konstigt kanske, både jag och Thomas och farmor har varit krassliga den senaste veckan. Sedan är det även en framtand på G? Men det är lite halvjobbigt för liten Pelle men han är duktig. Vi har lekt med julklappsbilarna i duschen och vi kör AC för att få ner temperaturen.

Esbjörn Hazelius har samma effekt på Pelle här som hemma så vi kör musik och Pelle sover gott. Han sover nu bredvid mig efter ett matintag på Popeyes. Där träffade vi Marie & Ronnie. Kul! Då känns världen liten.

Idag har vi fixat vatten, sovit ikapp, fått internet till huset och så håller Pappan på att fixa i ordning bland prylar och i köket.

Adios! Vi hörs!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Emma
skriven :

Det låter som ni kommer få det underbart, är såå avis! Firade oxå jul i Boda, dock inte på "klitten", men på hampusbacken, med kanske 20 pers.. Kaos med mysigt =) Ha det så bra i värmen!

Ska bli spännande att följa er!

Kram Emma

2 Lotta Staflin
skriven :

Åh va roligt att kunna följa er på bloggen! Tycker ni gör så rätt i att åka, Vilken drömstart för Pelle!!Kram

3 Lilla Märtha
skriven :

Heej!

Så roligt att följa dig här kompis. Du är duktig Pelle, se till att dricka mycket vatten och mammas goa tutte :) så blir du kry igen. Ni är underbara! Kram